perjantai 28. maaliskuuta 2008

Blondi lomailee

Huomenna lähden sitten reissuun, joten blogia en varmaan päivittele matkan aikana. Ihanaa lähteä matkalle. Ihan huippukivaa!!!

Tänään lähinnä liihottelin töissä ja yritin jotain töitä saada tehtyä. Kaikki luulivat, että fiilikseni johtui vain matkasta ja lomasta. Mutta toki terapian päättyminen oli yksi keskeinen syy - ja nimenomaan elämäntilanteen muutos. Ja koko odotuksen loppuminen. Vähän sellainen kesänurmelle karannut varsa -olo. HIH HEI!

Palataan tunnelmiin taas lomien jälkeen. Olen muuten nähnyt nyt joka yö unia, jotka olen jopa muistanut. Mikä on kummallista, koska analyysin aikana näin/muistin unia hyvin vähän. Nyt kun analyysi loppui aloin näkemään unia. Tuskin alitajuntani on tätä muutosta vielä huomannut. Mutta silti jännä juttu.

4 kommenttia:

Tiitiäinen kirjoitti...

Hei, olen lueskellut blogiasi jo tovin ja meinannut useasti kommentoida. Jotenkin en ole vain saanut sanottua mitään. Mutta nyt sanon!

Aiheena terapia on tällä hetkellä lähellä itseäni. Aiemmassa kirjoituksessa kerroit tunteenpurkauksesta viimeisen tunnin lopulla; en voi kuin sanoa että ihan loistavaa kun pystyt tunteesi terapeutille näyttämään. Itse en pysty, vedän koko ajan samaa roolia kuin muillekin, mikä taas harmittaa ihan kamalasti.

Mielessäni olen kuvitellut hyvän terapiasuhteen juuri tuollaiseksi kuin sinun.

Hyvää lomaa :)

Sunshine kirjoitti...

Hei!
Kiva kun kommentoit, kesti tovi julkaista kommenttisi, kun olen ollut reissussa.

En kai voi muuta sanoa vinkiksi muille kuin, että kannattaa miettiä kovasti oman käytöksensä/puhumattomuutensa syitä. Ei munkaan alussa ollut helppo puhua tai näyttää tunteita. Se vaan tuli ajan kanssa, kun kävi eri asioita Terpan kanssa läpi.

Et ole terapiassa siksi, että vedät roolia vaan siksi, että siitä olisi apua. Puhu siitä, miksi vedät roolia. Analyysissä tärkeintä omalla kohdallani eivät olleet asiat, joista puhuin, vaan ne joista EN puhunut. Toki aloin sitten joskus puhua niistä, kun niistä tuli vähän pienempiä. Ja kun myös pakotin itseäni nostamaan niitä esiin siitä huolimatta, että se oli epämiellyttävää. Mutta kannattaa miettiä, miksi pitää roolia yllä ja sitä kautta päästä sen ulkopuolelle.

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Toivottavasti loma oli onnistunut ja täytti tehtävänsä.

Sunshine kirjoitti...

Loma oli ihana! Nyt on vaan vähän sekava olo,kun lento sotki vähän nukkumiaikatauluja. Oon purkanut kamoja ja lukenut suomijuoruja netistä. Toki Iken erosta kuulin jo matkan aikana, mutta aika laiskasti tuli seurattua mediaa.

En miettinyt oikeastaan ollenkaan terapiaa, en myöskään työasioita. Kuten ystäväni sanoi, työasiat eivät käyneet edes "mielen vieressä". :) Olen ollut älyttömän paljon ulkona, kävellyt joka päivä tunteja ulkona, nähnyt ihania paikkoja, mielenkiintoisia ihmisiä ja mietinyt, miksi asun niinkin pienessä ja tylsässä kaupungissa kuin Helsinki. Lisäksi shoppasin ja tuhlasin aika iloisesti, mutten nyt sentään millekään "konkurssitasolle".

Eli kaikin puolin onnistunut loma!