tiistai 25. marraskuuta 2008

Taantuman vallassa

Nyt se sitten alkaa näkyä meilläkin. Määräaikaiset jännittävät jatkon puolesta ja ensi vuoden budjetteja leikataan kaiken tekemisen osalta. Taantuman aikana töissä on näillä näkymin tylsää ja rutiininomaista kun mitään kivaa ja uutta ei saa tehdä kun ei ole rahaa. Toisaalta leveiden kulutusjuhlien jälkeen voi olla ihan fiksuakin tarkistaa, että mihin kaikkeen sitä rahaa oikein syydetäänkään meidänkin firmassa. Kun on vakituisella pestillä, niin ei nyt tarvitse kuitenkaan pelätä oman jakkaransa puolesta. Mutta yleisesti tilanne näyttää vähän synkältä. Ja vaihtaakin pitäisi duunia, vaikka nyt tuntuu vähän nihkeältä ajalta. Olen vaan ollut paikoillani jo liian pitkään. Olo on vähän odottava edelleen..

Työmatkalla oli sentään kivaa ja ihan hyödyllistäkin. Ehkä ensi vuonna ei sitten enää matkustellakaan. Vähän laimea olo palata töihin.

3 kommenttia:

KK kirjoitti...

Heissan! Ei kai blogi ole kokonaan jäätynyt...? Meitä mykkiä lukijoita lienee enemmänkin, jotka tarkistamme tasaisin väliajoin onko jotain uusia tekstejä ilmestynyt... Ehkäpä olet vain kiireinen!

Taas mennään ihan off topic: onko sinulla tai jollain muulla täällä sattumoisin tietoa pankkilainan ottamisesta analyysiin? Taidan olla nyt siinä tilanteessa, pienehköt mutta säännölliset ja suhteellisen turvatut tuloni (joskin pätkätyöläisen) eivät nyt taida riittää enempään -lyysiin - ja toisaalta minua ei laina pelota. Mietin vain että olisiko kenelläkään tietoa että mitä pankissa kannattaisi sanoa. Punastellen "kröhöm erääseen tiettyyn suureen hankintaan" vaiko ihan suoraan? Olen mielestäni aika turvatulla alalla :)

Viime kommentissani taisin olla aika kypsä työ-analyysi-oravanpyörään, tietyllä tavalla olen edelleenkin, mutta nyt on taas menty rytinällä eteenpäin, emotionaalinen yhteys analyytikkoon ja muuhun maailmaan on yhtäkkiä sata kertaa aikaisempaa parempi ja syvempi. Ja tekisi mieli vain hihkua ja hyppiä ilosta että on mahdollisuus käydä analyysissä :) (Toivottavasti jatkossakin!)

Sunshine kirjoitti...

Hei!

Tarkoitus ei ole ollut lopettaa blogia. On vain ollut kiirettä ja vähän sellaista hiipumista, kun ei ole enää analyysiäkään. Mutta lupaan kyllä vielä joululomalla kirjoitella kun on taas aikaa ajatella asioita.

En tiedä pankkilainan ottamisesta, mutta ei kai siihen pitäisi olla mitään syytä, miksei siihen voisi myöntää. Otetaanhan kauneusleikkauksiin ja moniin paljon turhempiinkin asioihin pankkilainoja. Lisäksihän pankeilla on kaikenlaisia "joustoluotto" systeemejä, joissa ei käsittääkseni tarvitse eritellä tarkasti, mihin rahat aikoo käyttää. Eli toivottavasti saat rahoitusta ja pystyt jatkamaan analyysiä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Olen tekemässä terapiakirjaa jossa onnistuneen terapian läpikäyneet ihmiset kertovat prosessistaan. Voisit olla hyvä haastateltava. Jos kiinnostaa, ottaisitko yhteyttä

pauliina.h.seppala @ helsinki.fi