sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Sekalaisia ajatuksia

Olen soitellut äidin kanssa aika paljon ja äiti on ollut melko pirteä. Oli kovin innostunut siskon vauvasta ja velikin oli saanut soiteltua äidille - mitä tapahtuu siis aika harvoin - ja äiti vaikutti aika hyvinvoivalta. Siskokin nauttii vauvasta ja voi aika hyvin, vaikka onkin saanut nukuttua aika vaihtelevasti. Toisen lapsen äitinä olo on selvästi helpompaa ja rennompaa kuin ensimmäisen lapsen äitinä olo. Vaikka työtä ja puuhaa onkin tietty enemmän. Oma lapsikuumeeni ei kyllä ole sen kummemmin lisääntynyt.

Miesten kanssa vähän arvon. Työkaverin kanssa on ollut hiljaiseloa, mutta jollain tapaa kaipaan häntä. Mikä on positiivinen merkki kaiketi. :) Hän on älykäs ja hauska. Ensi viikolla on työiltama, mihin tulee sitten se uusi innostuksen kohteeni, Fyysisesti vetävä mies, josta kirjoitinkin jo aiemmin. Eli saa nähdä, saanko yhtä valtavia kicksejä ensi viikolla kuten sain aiemmin. Lisäksi olen ollut tekemisissä vanhan hengailupojan kanssa. (tutustuttiin kun olin 22v., aika ennen Eksää..) Olemme siis olleet edelleen kavereita, mutta on vuosien varrella ollut välillä jotain muutakin. Ei tosin enää pariin vuoteen muuta kuin pelkkä kaverisuhde. Mutta jollain tavalla on edelleen vähän jotain. Kaipa meillä oli niin monta vuotta kuitenkin epämääräinen suhde, että sen muuttaminen täydelliseksi kaveruudeksi on aika vaikeaa. Mutta Hengailupojan kanssa olemme olleet molemmat lähes yhtä ongelmaisia ja sitoutumiskammoisia ja siksi kai olemme pysyneet myös ystävinä. Ja siksi kai suhteesta ei ikinä tullut mitään kovin vakavaa.

Mutta on hassua, miten elämässä kaikki tulee aina ihan kasassa. Pitkän aikaa on tosi hiljaista ja sitten onkin monta ihmistä, jotka sotkevat ajatuksia. Olen samaa mieltä Trinityn kanssa, ettei pitäisi tapailla miehiä rinnan vaan pikemminkin peräkkäin. :)Mutta ei se aina mene niin. Joskus vain ihmisiä ilmaantuu yhtä aikaa ja sitten ei taas ilmaannu ketään. Luultavasti lopputuloksena on kuitenkin se, ettei mistään tule mitään (kyynistä, mutta been there, done that), mutta ompahan nyt ainakin vähäksi aikaa jotain kouhkattavaa.. ;)

Ei kommentteja: