sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Suhteelle jatkoa

Jotenkin hieman mietityttää kirjoittaa tästä aiheesta täällä. Mutta kirjoitan nyt kuitenkin. Oli juhlat perjantaina ja päädyin taas viettämään paljon aikaa työkaverini kanssa. Siis saman, jonka kanssa oli pieni juttu jo aiemmin. Ja päädyttiin siis baariin ja oltiin neljään, mentiin jatkoille ja juteltiin kuuteen aamulla. Ja oli sitten muutakin. Ja oli jotenkin aika kivaa. Kivempaa kuin viimeksi. Ja jotenkin mä alan nyt huomata, että jotkut asiat, joita mietin, eivät ehkä häiritsekään. Tai kun oli vähän epävarma olo, niin ajattelin kuitenkin antaa toisen mahdollisuuden. Ja jotenkin oli hauskempaa.

Meillä on tosi paljon yhteisiä kiinnostuksen aiheita ja silleen tosi hauskaa. Olen kyllä enemmän miettinyt sitä, että onko meillä riittävästi kemiaa, mutta ainakin nyt tuntui, että sitä oli paljon enemmän kuin ajattelin. Ainahan sitä ei voi tietää heti niin selkeästi. Tai tiedän kyllä, että työkaverini on aika viehättynyt minusta, ja minusta hän on aina ollut tosi kiva ja kaverina ihan loistava. Muttei ehkä niin miehekäs tms. No, nyt sitten olen vähän eri mieltä, mutten oikein tiedä. En tiedä, tykkäänkö tarpeeksi. Tykkään vähän. Toisaalta kaikki on niin alussa.

Jotenkin nihkeää kirjoittaa koko aiheesta, koska kyseessä on niin sympaattinen ja kiva ihminen, että asian ruotiminen julkisesti tuntuu vähän kurjalta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

mulla on ollut pitkään mielessä, että kommentoisin noita sun aiempia tekstejä, mutta en ole jostain syystä saanut aikaiseksi. Tai luulisin sen johtuvan siitä, että viime aikoina olen jostain syystä halunnut olla ajattelematta mitään kovin syvällistä tuntien ulkopuolella (ja vähän kyllä ehkä tunneillakin), ja rakentava kommentointi vaatii vähän aina sitä ajattelupuolta :). Olet kuitenkin ollut mielessä aina silloin tällöin. (Ja muuten: hyvä kuva :) )

Halusin lähinnä siis sanoa, että hengessä ollaan mukana.

Sunshine kirjoitti...

Joo, mulla on varmaan ollut tämän kirjoittamisen kanssa vähän sama olo. Aina ei vaan jaksa olla niin syvällinen ja ajatteleva. Vähän sellainen ajatuspako. Mutta kiva kuulla, että olet kuitenkin edelleen kuulolla. :)