keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Blogi heräilee..

Tuli sitten pidettyä vähän pitempikin tauko. Mutta olen ollut niin paljon kotoa poissa, mikä on ollut aivan ihanaakin. Ettei ole sitten tullut kirjoiteltua. Kesä on ollut ihana, lomalla on ollut ihanaa, olen ajatellut kaikkea aika vähän ja ahdistellut kaikesta vielä vähemmän. Olen uinut, ulkoillut, nukkunut, matkaillut, saunonut, ale-shoppaillut, mökkeillyt, ollut perheen ja ystävien kanssa jne. Ollut vain hurjan kivaa suurimman osan aikaa. Ja onnistuin olemaan vielä pois Suomesta sateisimman viikon. Eli ilmatkin ovat suosineet minua ja olen kosmetologin varoituksista huolimatta ruskettunut ihan kivasti - ja myös hieman laihtunut. :)

Lupaan kirjoittaa myöhemmin tällä viikolla jotain älyllisempää. Toistaiseksi olen vielä varsin älyttömissä tunnelmissa. Sellainen tyhmän keveä ja huoleton olo. Niin ja minulla oli myös pieni, hyvin hauska ja harmiton lomasuhde. Tai ehkä pikemminkin fling. Mutta hupaisa ja vähän eksää mielestä pyyhkivä juttu. Ja kieltämättä oli hauskaa harrastaa myös seksiä pitkästä aikaa. Jotenkin vähän outoa olla niin pitkään ihan ilman mitään. Ja eksän takia nyt ei kannata olla ilman suhteita, koska itsekin elää kuitenkin parisuhteessa. Ja ihan älytöntä olla uskollinen millekään haavekuvalle noin muutenkaan. Mutta sen huomasin, että mun oli aika helppoa heittäytyä juttuun, kun tiesin, ettei siitä taatusti tule mitään, sen sijaan, että oikeasti tutustuisin uusiin ihmisiin syvällisesti. En siis ole ihan vielä valmis ottamaan riskiä kenenkään kanssa, kunhan nyt vain liihottelin jossain lomahuumassa ja pidin hauskaa.

5 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Blogissani on sulle tunnustus :)

Sunshine kirjoitti...

Kiitos Satu! :)

Vaikka olemme lukenee aika vähän aikaa toistemme blogeja, mä ainakin tunnen jotain aika vahvaa samankaltaisuutta sun ajatusten kanssa. Ja tykkään paljon sun tyylistä kirjoittaa. :)

Palaan tähän myöhemmin. Kaipa sitä voi antaa tunnustuksia myös niille, joilla ei ole blogia. Sen verran joudun rikkomaan sääntöjä.

Satu kirjoitti...

Hei Sunshine!

Olisin minä sen täältäkin löytänyt jossain vaiheessa :D

Samoin, tunnen samankaltaisuutta lukiessani tekstejäsi. Ja kiitos myös sinulle siitä, että kirjoitat!

Anonyymi kirjoitti...

Ilmoittaudun lukijavahvuuteen palanneeksi. Kaikki aivotoiminta tuntuu loman aikana lakanneen, joten järkevien lauseidenkin muodostaminen on työn ja tuskan takana :). Kiva kun jatkat kirjoittelua!

Sunshine kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Tänään olin jo töissä ja ei kai se auta kun alkaa herätellä päätä. Kylla kai se tästä palautuu.. :)