sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Pientä taisteluväsymystä..

Mä alan nyt olla vähän puhki, kun on vaan niin paljon ohjelmaa. En oo oikein ehtinyt nettideiteillekään, kun on ollut kaikkea muuta. Oon nyt taas ihan tööt ja huomenna pitää menna aika aikaisin töihin. Olin tänään juoksemassa naisten kympin, mikä oli kivaa. Ilma oli hyvä ja oli pakko tsempata eikä juosta vaan sellaista löysäilylenkkiä. Tai ei olisi ollut pakko, mut jotenkin mulle tulee tollaisessa sellainen kilpailuvietti, ja haluun ohitella ihmisiä. ;) Nettideittien kanssa oon kuitenkin kirjoitellut. Kaipa ehdin tavatakin jossain välissä. Sitten kun mun elämä taas alkaa..

Äiti on taas soitellut usein, on ihan ok-kunnossa, mutta kysyy joka ikinen kerta, koska tuun. Lähden taas huomenna työreissuun ja tuun tiistaina takas. En nyt vaan ehdi enkä jaksa. Menen kesäkuussa, kun pikkaisen alkaa helpottaa. Ymmärrän, että äidillä on ikävä ja tylsää. Mutta mä en vaan jaksa reissata viikonloppuisin, jos reissaan jo viikolla. Kun nuo työreissut ei kuitenkaan mitään lomaa ole.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koita jaksella. Täälläkin on ollut paljon ohjelmaa ja toisaalta pohdittavaa viime aikoina, joten tööt kuvaa fiiliksiä aika hyvin. Analyysissäkään ei tänään ollut kovin juhlatunnelmat, mutta kanebolle kiitos 38 -ripsaristaan :P.

Sunshine kirjoitti...

Hyvä, että kanebo toimii. ;)
Sullakin alkaa jo varmaan kuukauden päästä kesätauko, mitkä fiilikset? Mulla on nyta ika hyvä olo, en oo enää miettinyt terppaa juuri ollenkaan enkä sitä, oliko oikea aika lopettaa. Kaipa se oli.

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta en kestä ajatellakaan asiaa, toisaalta jääpähän enemmän aikaa (ja rahaa)tehdä muita asioita ja mulla on muutamia kivoja kesäsuunnitelmia. Olen kyllä edelleen hirveän riippuvainen, vaikken oikein sitä halua myöntääkään. Tunteet ovat tänä keväänä vetäneet analyysissä tosi laidasta laitaan, ja välillä vähän mietin, että missä vaiheessa analyytikko tympiintyy muhun oikein kunnolla... kun mulla on vähän paha tapa käyttää läheisiä ihmisiä (ja erityisesti analyysiä, huomaan) varaventtiilinä, ja osaan valitettavasti olla aika vittumainen :(.

Sunshine kirjoitti...

No, sitä kai se on aina välillä. Siis oma käytös. Analyysihan on se turvallinen paikka, jossa voi kiukutella ja olla myös vittumainen. Tavallaan se on myös luottamuksen osoitus. Ja kaipa sunkin analyytikkosi on kokenut jo kaikenlaista.

Hyvä, että sulla on kesäsuunnitelmia, mitä odottaa. Se auttaa varmasti myös "erotuskaan."