sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Loman jälkeen

Tällä hetkellä täytyy sanoa, etten tiedä, milloin olisin viimeksi ollut näin rentoutunut. Tulin matkalta perjantaina ja oli vallan ihanaa! En kirjoittanut blogia matkalla, vaikka olin niin ajatellut. En muutenkaan miettinyt juuri mitään. Olin tosi huoleton, kevyt, onnellinen, rentoutunut, hilpeä ja kaikkea muutakin. Matka meni valtavan hyvin, mahatauti vaivasi vain yhtenä päivänä. On ekologisesti ehkä aika itsekästä matkustella tuhansien kilometrien päähän karkuun pimeää ja kaamosta, mutta mentaalisesti se tekee vain niin hyvää.

Kylmyys ei häiritse takaisin tultua, mutta pimeys tuntuu sitäkin enemmän. Kohta voisi jo mennä nukkumaan, on niin synkkääkin. Aikaero rassaa vielä.

En tiedä, mikä blogin kohtalo tulee olemaan. Jotenkin on sellainen olo, että analyysistä on nyt aika vähän mitään uutta sanottavaa. Olen jotenkin kulkenut sen vaiheen loppuun ja olen nyt aika sinut itseni kanssa ja tyytyväinen kaikkeen. Ehkä nyt on päällä sellainen "ajattelen vähemmän" huolettomuus. Mutten ehkä tee vielä päätöksiä nyt. Katson, mikä fiilis tulee, jahka pääsen taas kiinni normaalielämään ja normaalirutiineihin.